Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Seneye 55 Bin Dolar Olabilir”

CNBC’deki Joe Squawk Box adlı programın sunucusu Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç ay içerisinde yükselmeye devam edeceğini ve önümüzdeki yıl içerisinde 55 bin dolara ulaşacağını düşünüyor.

Fairlead Strategies kurucusu Katie Stockton kısa süre önce CNBC’deki Joe Squawk Box adlı programa katıldı. Programın sunucusu olan Joe Kernen, Stockton’a gerek kripto paralarla gerekse genel finans dünyasıyla ilgili çeşitli sorular sordu.

Bu iki isim program sırasında Bitcoin’in son zamanlardaki performansı değerlendirmenin yanı sıra Bitcoin’in geleceğiyle ilgili de bazı tahminlerde bulundular. Özellikle Joe Kernen’ın öne sürdüğü tahmin büyük ilgi çekti.

Halvening Yaklaşıyor

Bitcoin ağında bundan birkaç ay sonra yeni bir halvening olması, yani ağdaki blok ödülünün yarı yarıya düşmesi bekleniyor.

Joe Kernen bunun Bitcoin için çok önemli bir süreç olduğunu düşünüyor. Öyle ki Kernen’a göre yaşanacak olan bu halvening Bitcoin’in geleceğini etkileyecek.

Kernen bu halvening ile birlikte Bitcoin fiyatının yükselişe geçeceğini ve değerinde birkaç katlık artış olacağını düşünüyor. 100TrillionUSD’nin modelini baz alarak konuşan Kernen Bitcoin arzının zamanla azalacağını, Bitcoin’e her daim yüksek bir talep olacağını söylüyor. Kernen tüm bunlar ışığında Bitcoin fiyatının 55 bin dolara çıkabileceğine inanıyor.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment