Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter Fenomenleri Bitcoin’de Düşüş Bekliyor! Tam Tersi Mi Olacak?

Bitcoin geçtiğimiz Pazartesi gününden itibaren  çok sert bir kırılma yaşadı ve fiyatın hala tam olarak hangi yöne gideceği tahmin edilemiyor. İnanılmaz satış baskısı yaşayan BTC, bazı analistlere göre 1.000 dolara inebilme ihtimaline sahipken, bazılarına göre ise 30.000 dolara kadar bile çıkabilir.

Bitcoin Tam Ters Hareket Edebilir

Yine de Twitter fenomenlerinin çoğunluğuna bakıldığında sadece azınlığın yükseliş beklediği görülüyor. Birçok önde gelen kripto para analisti BTC fiyatının düşüş yaşayacağını ve henüz iyi günlerin yaşandığını vurguluyor.

Ramen isimli kripto para analisti, yaşanan bu sert satışın 8 yıldır kurulan güveni paramparça ettiğini belirtti. Fiyatın 3.000 dolara veya 1.500 dolara indiğinde bile dipten alım yapmak istemediğini belirten analist, Josh Rager ile de aynı fikirde.

Rager konu hakkında yayınladığı tweet’inde yakın zamanda bir yükseliş olmayabileceğini vurguladıktan sonra, nakit paranın yakın zamanda BTC’ye akmayacağının altını çizdi.

Kripto para analistlerinin çoğunluğunun beklediği durumun genellikle tersinin çıktığına daha önce defalarca şahit olundu ve yine benzer bir durum yaşanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment