Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter Mavi Tik Ücreti Kripto İle Ödenebilir: Elon Musk’ın Beğendiği Yanıt Heyecan Yarattı

Sosyal medya platformu Twitter’ı satın alan Elon Musk, “mavi tik” için aylık 8 dolar ücret alınacağını açıkladı. Gönderisine gelen “kripto ile mi ödenecek” yanıtını beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Elon Musk, 1 Kasım tarihli bir Twitter gönderisinde mavi tik ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Mavi tiklerle ilgili yaptığı paylaşımında, “Twitter’da kimin mavi tikinin olup olmadığına göre yapılan lordluk & köylülük ayrımı tamamen saçmalıktan ibaret.” ifadelerine yer verdi.

Mavi tik hesaplardan ne kadar ücret alınacağını tartışmalarına netlik kazandıran Musk, ücreti 8 dolar olarak belirlediğini açıkladı.

Mavi tik özelliğinin ücreti her ne kadar 8 dolar açıklansa da bu fiyatın ülkeden ülkeye ve o ülkenin “alım gücüne göre” değişiklik göstereceği belirtildi. Musk’ın söz konusu gönderisine gelen “kulağa hoş geliyor, ödemeler kripto ile mi olacak?yanıtını beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Eğer aylık mavi tik ödemeleri kripto paralar ile olursa bunun hangi kripto üzerinden olacağını kestirmek çok zor değil. Uzun zamandır Dogecoin (DOGE) hayranlığını dilinden düşürmeyen milyarder, eğer Twitter’da kripto ile ödemeleri başlatacaksa bu büyük ihtimalle DOGE olabilir.

Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından DOGE yaklaşık %170 yükseliş yaşamış ve geçtiğimiz günlerde Cadılar Bayramı temalı DOGE gönderisi ile birlikte yükselişin fitili bir kez daha ateşlenmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!