Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter’dan Büyük Kripto Cüzdan Hamlesi: Yatırma ve Çekme Özelliğini Destekleyecek -İddia

Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Twitter’ın, bir kripto para cüzdanı geliştirdiği iddia ediliyor.

İnternette yoğun araştırma çalışmalarıyla birçok popüler ve büyük sitenin uygulamalarını ve projelerini önceden açıklayan bir sosyal medya araştırmacısı Jane Manchun Wong 24 Ekim tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Twitter’ın kripto para yatırma ve çekme özelliğini destekleyecek bir kripto para cüzdanı prototipi üzerinde çalıştığını iddia etti.

Amacının teknoloji şirketlerini daha açık ve şeffaf olmaya teşvik etmek ve daha güvenli olmaları için baskı kurmak olduğunu söyleyen Jane Wong, kısa sürede oldukça popüler oldu. Öne sürdüğü iddialar üzerine bir NFT fonu kurucusu olan Ryan Carson, Wong’a daha fazla bilgi paylaşıp paylaşamayacağını sordu. Wong, daha fazla bilgi elde edince paylaşacağını belirtti.

Twitter’ın kripto para ekosistemine diğer platformlara oranla daha yakın olduğu biliniyor. Eylül 2021’de Bitcoin ile “bahşiş” verilmesine izin veren platform 16 Şubat tarihinde yaptığı açıklamada Ethereum (ETH) dahil olmak üzeri yeni ödeme hizmetleri eklediğini duyurmuştu.

Ayrıca Twitter, NFT profil fotoğraflarını mümkün kılan bir dizi yenilik getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!