Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter’ın Fenomen Kripto Para Uzmanı Selcoin’in Kitabı Ön Satışta!

Twitter üzerinden kripto paralar hakkında paylaşımlarda bulunan ve pek çok kişi tarafından takip edilen Selcoin’in kitabı ön satışa çıktı.

Kripto para piyasalarının takipçileri bu sektörün en aktif olarak konuşulduğu platformlardan birinin Twitter olduğunu bilir. Selcoin de Twitter üzerinden binlerce takipçiye sahip ve pek çoğumuz tarafından tanınıyor. Şimdi ise bu zamana kadar edindiği ve paylaştığı bilgileri “Altın Kapının Anahtarı Bitcoin” adında bir kitap haline getirerek yine kripto para takipçileri ve meraklılarına kaynak sunmayı hedefliyor.

Kitabın içeriği olarak:

“Yazar, bu eserinde paranın tarihine kısa bir yolculuk yapıyor ve kripto para borsalarında nasıl hamleler yapılır, nasıl stratejiler geliştirilir, kendi gözüyle trade nasıl yapılır gibi noktalara değinmektedir. Türk kripto camiasının yakından tanıdığı “Selcoin” bizlere kendi kurallarıyla, yatırımlarımıza nasıl yön verebileceğimizi anlatmaktadır. Bu harika eser, baş ucu kitaplarınızdan biri olacaktır.” şeklinde bahsediliyor.

Kitabının çıkışı üzerine açıklamalarda bulunan Selcoin şu cümleleri kuruyor:

“Sohbet, bilgiye ulaşma şekli, eğlence hatta insan ilişkileri dijitalleşirken paranın aynı kalması beklenemez. Türk Lirası, döviz ve altını ekranda görmeye alışan toplum çok yakında kripto para kavramına alışacak. Önemli olan mecbur kalmadan değişebilmek. Zaman içerisinde hayatta kalabilenler en güçlüler değil, en çabuk ve iyi şekilde adapte olabilenlerdir. Bu anlamda ülkemiz ve bizler için büyük bir fırsat var. Bize düşen farkında olmak, öğrenmek, öğretmek…

Dünya üzerinde insanlar iki yönde eğilim göstermekte. Gelenekçi ya da yenilikçi.. Gelenekçi tarafı ağır basanlar geçmişinde harika işler başarmış fakat şu anda masa üzerindeki bir bardak suyu almak için bile yardıma ihtiyacı olan yaşlı bir amca gibidirler. Gelenekçiler yeniliğe kapalıdır. Yenilikçiler de geleneğe çok bağlı kalmazlar. Mesela bir İngiliz, Amerikan olabilmek için kimliğini, kıta dışında bırakabilir, kendine yeni bir milli marş, yeni bir bayrak edinebilir ve bu feda ettiği geleneklerle dünyada süper güç olabilir. Yeni dünya düzeninde geleneklerini yeri geldiği vakit feda edebilenler dünyanın yeni hakimleri olmuşlardır. Biz ülke olarak, millet olarak geleneklerimize son derece bağlıyızdır. Son derece bağlı olmamız sebebiyle yenilikleri kaçırmışızdır. Yaşlı geçkin kişilerin teknoloji ile bağını incelerseniz bunu daha iyi anlayabilirsiniz. Yeniliğe kapalıdırlar. Öğrenmeye aç değillerdir. Dokunmatik telefon istemezler de tuşlu telefon isterler mesela. Bilgisayarın nasıl açılacağını bilmezler mesela. Ayıp mı bilmemek? Asla. Öğrenmemek ayıp, bilgiye,yeniliğe aç olmamak ayıp. Sizler geleneklerinizden vazgeçmeseniz de yeniliklere gözünüzü kapatmayın lütfen. Çağın gereklerini takip edin.. Bu çağın gereği de Kriptodur , bitcoin’dir.”

Kitabın ön siparişine katılmak istiyorsanız buraya tıklayarak adrese gidebilirsiniz.

selcoin kitap

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2 Comments

  • Bit
    Posted 21 Mayıs 2018 - 17:03 17:03

    Kendisinin twitter üzerinde shitcoin çıkarma diyaloğunu hatırladım şimdi.

  • Hasan eryılmaz
    Posted 21 Mayıs 2018 - 15:31 15:31

    Selcoin, digital para ticaretinin nasıl yapılması gerektiğine dair ülkemiz insanına çığır açan yaklaşımlarıyla uzman isimlerden, sabırsızlıkla kitabın elime ulaşacağı günü bekliyorum. Şimdiden tebrik ediyorum.

Leave a comment