Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter’ın NFT Hamlesinin Ardından Reddit De NFT Profil Resimlerini Test Ediyor

2021 yılında aylık ortalama 430 milyon kullanıcısı bulunan popüler sosyal medya platformu Reddit, kullanıcılarının platformda NFT’leri profil resmi olarak kullanabileceği bir özelliği test ediyor.

Twitter‘ın geçtiğimiz günlerde iOS’ta Twitter Blue abonelerine özel NFT profil resimleri özelliğini sunmasının ardından Reddit‘tin de benzer bir özellik üzerinde çalıştığı bildirildi. Reddit sözcüsü Tim Rathschmidt, 27 Ocak tarihinde Techcrunch ile yaptığı bir röportaj sırasında;

Reddit olarak her zaman kullanıcılara ve topluluğa değer sağlamanın yollarını araştırıyoruz. Şu anda NFT’leri profil resmi olarak kullanabilme ve sahipliğini doğrulama özelliğini test ediyoruz.

açıklamalarında bulundu. Ayrıca bunun küçük ve dahili bir test olduğunu söyleyen Rathschmidt, özelliğin kullanıma sunulmasının genişletilmesi veya yaygınlaştırılması ile ilgili henüz bir karar verilmediğini belirtti.

Reddit bu özelliği test ettiğini duyurmadan önce geçtiğimiz hafta “Nima Owji” isimli bir uygulama geliştirici Twitter üzerinden Reddit’in NFT profil resimleri üzerinde çalıştığını iddia eden “NFT’niz artık avatarınız” sloganlı bir afiş paylaşmıştı.

Bir süredir NFT’ler hakkında çeşitli girişimlerde bulunan Reddit, nft.reddit.com sitesi üzerinde NFT ile ilgili etkinlikler için özel bir sayfa oluşturmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!