Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

tZERO’dan Ravencoin Hamlesi

Kripto para firması tZERO, yaptığı açıklama ile Ravencoin’i desteklenen kripto paralar arasına eklediğini duyurdu.

Overstock adlı dev firmanın kripto para iştiraki olarak görev yapan ve sektörün önemli yapı taşları arasına girmeye çaba gösteren tZERO’dan yapılan açıklamada, son dönemin iyi performans gösteren ve iyi çıkış yapan koinleri arasında gösterilen RVN’nin, bundan sonraki süreçte desteklenen kripto paralar arasında yer alacağı açıklandı.

Bu sayede, bundan sonraki dönemde RVN, tZERO’nun geliştirmiş olduğu trading uygulamasında kullanılabilecek ve müşteriler, birbirlerine RVN gönderebilecekler.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan tZERO CEO’su Saum Noursalehi ise, şunları söyledi:

”Ravencoin, son dönemde çok iyi bir büyüme kat etmesi ve önemli bir yere gelmesinin yanı sıra, bizim müşterilerimiz tarafından da çok istenen bir kripto para haline gelmişti. Bu sebeple de RVN’nin geliştirdiğimiz trading uygulamasında yer alması, bizim için aslında vermesi pek de zor olan bir karar değildi. Bundan sonraki süreçte de daha farklı kripto paraları ekleyerek bu alanda daha iyi hizmetler vermek istiyoruz.”

Bilindiği üzere tZERO platformunun yaptığı trading uygulaması, geçtiğimiz Haziran ayında kullanıma girmiş ve ciddi bir beğeni toplamayı başarmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment