Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uber CEO’su: Bir Noktada Kripto Para Birimlerini Kabul Edeceğiz

Uber’in CEO’su Dara Khosrowshahi, şirketin ilerleyen dönemlerde “bir noktada” kripto para birimleri ile ödeme almaya başlayacağını söyledi.

Khosrowshahi, 11 Şubat tarihinde Bloomberg ile gerçekleştirdiği bir röportajda şirketin bir noktada kripto para birimlerini kabul edeceğini söyledi. CEO ayrıca kripto paralar hakkında sürekli konuştuklarına ve onların değerli hale geldiklerine değindi.

Khosrowshahi, kriptonun “değişim mekanizmasının pahalı olduğunu” ve “çevre için harika olmadığını” vurguladı.

Daha ucuz ve daha çevre dostu hale geldikçe kriptoya biraz daha yöneldiğimizi göreceğinizi düşünüyorum. Bu yüzden kriptoyu kesinlikle takip ediyoruz.

Şu anda bitcoin (BTC) ve diğer bazı kripto para birimlerinin değer saklama aracı olarak oldukça değerli olduğunun farkında olduklarını söyleyen Khosrowshahi;

Eğer Uber gelecekte kriptoyu kabul edecek mi diye soruyorsanız bir noktada kesinlikle edeceğiz. Doğru noktada değiliz ama ileride yapacağız.

açıklamalarında bulundu.

CEO Dara Khosrowshahi’nin erken keşfettiği bitcoin’in savunucularından olduğu biliniyor. Ayrıca Uber’in kurucu ortağı Oscar Salazar, 2018 yılında kripto para platformu Voyager’ı kurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!