Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uluslararası Derecelendirme Kurumu: Şu An ”Bitcoin Almak İçin Yılın En İyi Fırsatı” Mevcut

Uluslararası derecelendirme kurumu Weiss Ratings, yeni yaptığı bir açıklamada şu an Bitcoin almak için yılın en iyi fırsat döneminin geldiğiniduyurdu. 11 Aralık tarihinde bir dizi tweet atarak kullanıcılara seslenen Weiss Ratings, geçmişte Bitcoin hakkında karışık ifadeler aktarmış olmasına rağmen, şu an kripto para birimlerinin piyasada ‘kalıcı’ hale geldiğini de vurguladı.

”Bitcoin o kadar düşük seviyelere geriliyor ki, yılın en iyi satın alma fırsatlarından birisi haline geliyor.”

Weiss Ratings Fikrini Değiştirdi

Bitcoin’in küresel piyasada bir değer saklama aracı olarak kalıcı bir hal aldığını vurgulayan Weiss Ratings,  lider kripto para biriminin şu an kripto para piyasasında yapılabilecek ‘en az spekülatif yatırım’ olduğunun da altını çizdi. İlginç olan ise, Weiss Ratings’in bu yılın başlarında Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini derecelendirirken, Bitcoin’e ‘C+’ verirken, Ethereum‘a ‘B’ vermesi oldu.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz Eylül ayında firmaya bağlı bazı analistler Bitcoin’in piyasadaki payının en azından %50’sini, 2023 yılına kadar Ether’e kaptıracağı tahmininde bulunmuşlardı. 

2018 yılı bütün kripto para birimleri için zorlu geçse de, Ethereum bunların arasında en çok darbeyi alanlardan birisi oldu ve uzun süredir kimseye bırakmadığı piyasa hacmine göre ikincilik pozisyonunu, yaklaşık bir aydır XRP’ye devretmek zorunda kaldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment