Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Listeleyeceği UniLend Nedir?

Binance, UniLend tokenını 23 Şubat günü Türkiye saatiyle 12:00’de listeliyor. UFT fiyatı, 4,41 dolara yükselerek ATH yaptı. Peki UniLend ve UFT token nedir?

UniLend (UFT), haftalık bazda %200 oranında artış görürken aylık grafikte %961 oranında yükseldi. 24 saatlik zaman diliminde %111 artan UFT, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4,41 dolara çıktı.

Piyasa değeri 95 milyon dolar olan UFT’nin günlük işlem hacmi 35 milyon dolar seviyesinde.

unilend-uft
Kaynak

UniLend ve UFT token nedir?

UniLend, akıllı sözleşmeleri kullanarak spot işlemlerle pazar yerlerini birleştiren bir DeFi protokolüdür. Merkeziyetsiz olan UniLend, DeFi ve trading işlemlerinin aynı ortamda yapılmasına olanak tanıyarak likidite probleminin önüne geçmeyi ve DeFi sektörünün benimsenmesini artırmayı hedefler.

Kullanıcılar, UniLend ağında herhangi bir ERC-20 tokenı ile alım-satım işlemi yapabilirler. Bu esnekliği sağlayan ağ, kullanıcıların platformdaki tüm dijital varlıklara ulaşabilmesini ve işlem yapabilmesini sağlar. Ethereum cüzdanı olan her kullanıcı, UniLend ağında işlem yapmaya başlayabilir. UniLend’in yönetim mekanizması, topluluk temellidir. Protokol değişiklikleri, güncelleme gibi büyük bir kısmı topluluğun oyları ile gerçekleşir.

UFT token, UniLend ağında yapılan işlemlerde kullanılır. Kullanıcılar, UFT tokenları ile oylama yapabilir ve protokolün yönetimini kolaylaştırabilir. Ayrıca likidite sağlayanlar ve UniLend ekosistemini teşvik edenler UFT token ile ödüllendirilir. 100 milyonluk arzı bulunan UFT’nin dolaşımdaki arzı 25 milyondur. UFT token bulunan borsalar; Binance, UniSwap, SushiSwap, Balancer, MXC, Bilaxy, ProBit, Bithumb Global olarak sıralanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!