Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Amerikan Futbolcusu Ricky Williams Bitcoin’e Yatırım Yaptı

Eski NFL koşucusu Ricky Williams olağan dışı kariyer kararları almasıyla tanınan bir sima. Yakın zamanda – diğer şeylerin yanı sıra- daha kapsamlı şeylerin peşinden gitmek istediğini belirtip futbol kariyerini noktalamıştı. Bu sebeple Heisman Kupası sahibi bu NFL yıldızının Bitcoin’e yatırım yapma sebebinin astroloji olması sizi şaşırtmamalı.

Williams CNBC’nin Make It programına yaptığı röportajda şunları belirtti:

”Bir şeyleri araştırdığımda genellikle konuyla ilgili astrolojik sezgilerime güvenirim. Bunlardan bir tanesi de Bitcoin. Beni Bitcoin’e yönlendiren astrolojik sezgi Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçişi oldu. Uranüs devrim ve değişim demektir; yaptığımız işlerde değişimi simgeler; yenilikle ilgilidir. Boğa burcu ise gelir ve finans üzerinedir. ”Devrim”, ”Finans” işin nereye gittiğini görmek kolay.”

Williams’a göre Uranüs’ün devrimsel hareketleri ile Boğa burcunun zenginlik ve finans kombinasyonu kendisini ”finans konusundaki bütün görüşlerimizi ve bakış açımızı tamamıyla değiştireceğiz” sonucuna götürmüş.

Buna ek olarak Williams Plüton’un da Oğlak burcuna geçmekte olduğunu ve kendisinin bunu geleneksel finans kuruluşlarının çöküşü olarak yorumladığını bildirdi. Williams konuyu şu şekilde açıklıyor:

”Bence insanlarımız kurum ve kuruluşlar arkasındaki gerçeği görmeye başladıkça, blockchain ve kripto para birimi gibi şeylerin etrafa yayılmasının ve bizim yaptığımız işleri değiştirmesinin tam zamanı. Böylece, biliyorsunuz ki ben de bu işten bana düşen payı yerine getirmek durumunda kaldım.”

Sağduyulu Bir Yatırım

Bu sebeple Williams hala sağduyulu bir şekilde yatırım yapıyor ve hala ”kaybetmeyi göze alabileceğinden fazlası ile yatırım yapma” kuralına bağlı kaldığını belirtiyor. Eski NFL yıldızı Bitcoin’e sadece 50.000 dolar oranında yatırım yapmış ve bunu şu şekilde açıklıyor:

”Abanmak istemedim.”

Ayrıca kendisi kripto para piyasalarının kötü şöhretli değişkenlik unsuru konusunda da endişelenmediğini de belirtti:

”Özellikle Uranüs gezegeni ve değişim ile birlikte kripto para birimleri başlangıçta sürekli kararsız olacak. Ancak gene de değişim için elini taşın altına koymak daha bilinçli bir karar. Eğer başarabilirsem, mükemmel. Ancak eğer başaramazsam bile işleri rayına oturtmak için elimden geleni yaptığımı bilerek gene kendimi iyi hissedeceğim.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment