Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Bitcoin’de Düzeltme Bitiyor Dedi, Boğanın Süreceği Seviyeyi Açıkladı!

Kripto para analisti Michael van de Poppe, kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerin yakın zamanda son bulabileceğini belirtti.

Michael van de Poppe 25 Ocak tarihli gönderisinde, Bitcoin’deki mevcut düzeltmenin sona yaklaştığını ifade etti. Analist, kripto para piyasasının son 10 günde yaklaşık %20 düştüğünü ve içinde bulunduğumuz günlerde ortalığın sakinleştiğini işaret etti.

Azalan volatilitenin beraberinde yukarı yönlü dönüş için sinyaller getirdiğini belirtirken yine de aceleci olunmaması gerektiğini ima etti. Poppe, 36-39 bin dolar bandına doğru son bir geri çekilmenin halen daha masada olduğunu vurgulayarak muhtemelen Bitcoin yarılanmasına (halving) giden yükseliş ivmesinin bu seviyelerde başlayacağını öngördü:

Bitcoin bu düzeltmenin son aşamalarına doğru yaklaşıyor. Piyasalar 10 gün içinde %20’lik bir düzeltmeye tanık oldu ve volatilite son günlerde iyice azaldı. Fakat halen daha 36-39 bin dolar bandını test etmesi mümkün ve muhtemelen halvinge giden yükseliş ivmesi bu seviyelerden gelecek.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,4 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 39.895 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!