Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Dogecoin Formasyonuna İşaret Etti: Teknik Olarak Yükseliş Kapıda

Fenomen kripto para analisti Rekt Capital yakın zamanlı bir analizinde Dogecoin’in (DOGE) yükselişe geçebileceğine dair dikkat çeken bir analiz paylaştı.

Rekt Capital tarafından paylaşılan yakın tarihli bir Twitter gönderisinde, DOGE fiyat analizine yer verildi. Yatırımcıların dikkatini çeken bu analizde, Dogecoin’in “düşen kama” formasyonunu yukarı yönlü kırdığını belirten fenomen, yukarı yönlü bir hareket için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Ek olarak, belirtilen düşen kama formasyonunu başarılı bir şekilde test edildiğini ve desteğe dönüştürüldüğünü ifade eden analist, teknik görünümün DOGE’nin avantajına olduğunu vurguladı:

DOGE, düşen kamanın tepesini destek olarak başarıyla yeniden test etmiş görünüyor. Teknik olarak, DOGE yükseliş için avantajlı bir konuma sahip. Şimdi her şey takiple ilgili.

Analist, gönderisine konu olan bu formasyonu takip ettiğine dair yaklaşık 2 hafta önce bir paylaşım yapmış ve kırılımı takip edeceğini belirtmişti. Söz konusu kırılımın olası bir yükselişi tetikleyeceğine inanan analist, yükseliş için fiyat da verdi. Analistin paylaştığı grafiğe göre eğer genel market yönü de aşağı yönlü bir harekete geçmezse DOGE fiyatının ilk hedefi 0,141 dolar olacak.

CoinGecko verilerine göre son 2 hafta içerisinde %9 yükseliş performansı sergileyen DOGE, haberin kaleme alındığı esnada 0,091632 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!