Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Haluk Levent ve Paribu’nun Kripto Para Cüzdanlarındaki Bağış 70 Milyon TL’ye Ulaştı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından yardım çalışmalarına başlayan Paribu ve Ahbap ekibinin kripto para cüzdanlarına toplamda 70 milyon Türk Lirası bağış toplandı.

Haluk Levent tarafından paylaşılan ve depremzedeler için toplanan kripto para bağışı bir gün içerisinde 56,3 milyon Türk Lirası‘na ulaştı. Nansen tarafından sunulan farklı ağların blokzinciri verileri üzerinden elde edilen bilgilere bakıldığında, Avalanche ağı üzerinde yaklaşık 52 bin AVAX ve stablecoinler dahil 1,286 milyon dolar (24,3 milyon TL), Ethereum (ERC20) ağı üzerinde 42 ETH ve stablecoinler dahil yaklaşık 1,072 milyon dolar dolar (20 milyon TL) ve Binance ağı (BEP20) üzerinde 70 BNB ve stablecoinler dahil 638 bin dolar (12 milyon TL) toplandı.

Bununla birlikte hatırlanacağı üzere benzer bir bağış kampanyası da Paribu tarafından başlatılmıştı. Bu kampanyaya da hem yerel hem de global kripto para topluluğundan büyük destek aldı. Paribu tarafından açılan Bitcoin (BTC), ETH, Tron (TRX), AVAX, Solana (SOL), MINA, Cosmos (ATOM), Polkadot (DOT) ve Polygon (MATIC) cüzdanlarına toplamda 14,5 milyon TL‘nin üzerinde destek sağlandı.

Öte yandan kripto para borsası Paribu sadece yardım için cüzdan adresi paylaşmakla kalmayarak İhtiyaç Haritası Vakfı USDC cüzdanına depremzedeler için 500 bin dolarlık yatırım da yaptı. Söz konusu yatırıma dair on-chain verileri etherscan üzerinden incelenebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!