Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist: Ethereum’da Durum Pek İç Açıcı Değil

Son dönemin en fazla zorlanan kripto paralarından birisi de hiç şüphe yok ki Ethereum. 1200 dolar seviyelerinden yaklaşık bir yıl içinde 85 dolarlara kadar inen ETH, listedeki yerini de XRP’ye kaptırmıştı.

Şimdilerde ise, Bitcoin’de durumun pek iyi olmaması, Ethereum’u da zor durumda bırakıyor. Ethereum ve Litecoin gibi kripto paraların, aynı piyasanın geneli gibi, yeni hareket sürecini Bitcoin’deki kırılmalar ya da yükselmelerin belirlediğini ifade eden analistler, bu sebeple Bitcoin’de yaşanacak bir kırılmanın Ethereum’u da çok zor durumda bırakacağını ifade ediyorlar.

Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda 105 dolardan işlem gören ve gün içinde de 103 dolar seviyelerini test eden ETH için bir analiz yapan ünlü analist Hsaka, teknik manada işlerin pek iyi görünmediğini iddia etti.

Twitter üzerinde fikirlerini paylaşan ve oldukça popüler bir analist haline gelen Hsaka, daha önce destek olan 105 dolar seviyesinin şimdi ise direnç haline geldiğini belirtirken; şunları söyledi:

”Eski destek noktası şimdi ise direnç oldu. Düşüş yönü halen hakim, özellikle bu kırmızı çizgi yeniden destek haline gelmezse.”

Ethereum’un şu anda Ocak 2018 döneminde yakaladığı bin dolar üstü seviyeleri görmesinin pek mümkün olmadığı açık ancak, yine de ETH yatırımcıları arasında ufak bir beklenti olduğunu da söylemek mümkün. Özellikle ertelenen büyük ağ güncellemesinin yapılmasının ardından, ETH’de fiyat bazında işlerin yoluna gireceğini düşünen kişilerin sayısı hiç de az değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment