Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Halving’i Yaklaşan Altcoin İçin Önemli Fiyatı Açıkladı: Yükseliş Hızlanır!

Ünlü Youtuber ve kripto para analisti Michael van de Poppe, Litecoin (LTC) için kritik direnç bölgesini işaret ederek kırılması durumunda yükselişin hızlanabileceğini belirtti.

Michael van de Poppe yakın tarihli sosyal medya paylaşımında, dikkat çeken bir Litecoin grafiği paylaştı. Analist, Litecoin’in son haftadaki düşüşüyle birlikte güzel bir likidite temizliği yaptığını vurgularken olası yükseliş için 98,5-99,5 dolar bandındaki direnç seviyesini işaretledi. Ayrıca bu seviyenin kırılması durumunda işlerin hızlanabileceğini yazdı.

Litecoin düşük seviyelerdeki likiditeyi güzel bir şekilde aldı. En önemlisi, 98.5-99.5 doları geçmek olacaktır. Ardından işler hızlanabilir.

Geçtiğimiz hafta 115 dolara kadar yükselen Litecoin, piyasada yaşanan genel satış baskısının etkisiyle 91 dolar seviyesine kadar geriledi. Poppe, bu gerilemenin yükseliş için güçlendirici bir faktör olduğunu ima etti.

Nicehash tarafından sağlanan verilere göre Litecoin’in sıradaki halving’i 2 Ağustos günü gerçekleşecek. Bu halving ile birlikte madencilere verilen blok ödülü 12,5 LTC’den 6,25 LTC’ye düşürülecek.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %6,1 değer kaybeden Litecoin, yazım esnasında 96,63 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!