Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Kısa Vade İçin 3 Altcoin Verdi: İşte Fiyat Tahmini!

Kripto para fenomeni ve ünlü Youtuber Michel Van Poppe, 3 altcoin hakkında önemli fiyat tahminlerinde bulundu.

FTX çöküşünün ardından kripto para fiyatlarının aşırı satıldığını ve alım en azından spot alım için uygun seviyelere geldiğini söyleyen Poppe, Chainlink (LINK), Binance Coin (BNB) ve Polygon (MATIC) hakkında fiyat tahminlerinde bulundu.

Chainlink (LINK)

LINK için 7,39 doların üstünde tutunduğu sürece yukarı yönlü bakılabileceğini belirten fenomen, 9,3 doları güçlü bir direnç seviyesi olarak işaretledi. LINK fiyatını 2019 yılındaki yatay sürece benzeten Poppe, kripto paranın hacimsiz bir dönemden geçtiğine işaret etti.

Binance Coin (BNB)

BNB için 331 dolar ile 250 dolar arasındaki range’in önemli olduğunu dile getiren Poppe, fiyatın bu seviyede tutunması durumunda 295 doları yukarı yönlü bir pozisyon için girişe uygun bir seviye olarak görüyor. Poppe, 295 dolar girişli bu pozisyonun stop noktasını 285 dolar olarak işaretlerken kar alma noktasını ise 330-335 dolar aralığı olarak belirledi.

Polygon (MATIC)

MATIC’in destek bölgesini 0,78 dolar olarak gösteren Poppe, market için önemli bu projenin long yönlü giriş noktası için 0,78-0,80 dolar aralığını işaret etti. Önümüzdeki hafta staking işlemleri başlayacak projenin kısa süreli bir yükseliş yapmasını bekleyen Poppe, “haberi sat” durumunda yaşanacak fiyat baskısına dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Genel resme bakıldığında fiyatların gerçekten ucuz olduğunu öne süren Poppe en azından kısa vadeli de olsa kripto para için bir yükseliş bekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!