Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist: Tether Fiyatının Düşmesi, BTC’nin İşine Gelir

Kripto para analisti Tone Vays, kripto para sektöründe yaşanan son gelişmeler ile ilgili olarak bazı açıklamalar yaptı. Başarılı isim, portföylerin her zaman için farklı tarzda ürünler içermesiinn çok doğru bir yaklaşım olacağını ifade ederken; kripto para sektöründeki birçok koinin, Bitcoin’e bağlı olarak hareket ettiğini belirtti.

Vays, birçok alt koinin ayı sezonlarında BTC’ye kıyasla çok daha hızlı ve fazla kan kaybettiğini ifade ederken, buna karşın boğa sezonlarında da alt koinlerde yaşanan anlık artışların, BTC’ye kıyasla daha yüksek olduğunun altını çizdi.

Vays, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

”Yatırımcılar eğer Bitcoin sahibi olmak istiyorsa, o zaman portföylerinde sadece BTC bulundursunlar. Ancak eğer diğer koinlerde de trade yapmak ve fırsatları almak istiyorsanız, o zaman daha farklı bir süreç izlemeniz gerekir. Ben, her zaman için portföyde farklı opsiyonlar görmeyi severim ancak bu tamamen sizin tam olarak ne istediğiniz ile alakalı bir durum.”

Başarılı isim, daha sonra son dönemde kripto para sektörüne damgasını vuran Tether olayı ile ilgili olarak konuştu. Vays, yaptığı açıklamada, Tether’de yaşanacak fiyat düşüşünün BTC’ye olumlu etki edeceğini söylerken, sözlerini işe şöyle bitirdi:

”Tether’de fiyat düşerse, insanlar değerlerini Bitcoin’e geçirir ve bu da BTC için fiyat artışı yaşatabilir. Şu anda bana kalırsa zaten Bitcoin fiyatı dibi gördü, o yüzden bu tarz gelişmelerden olumlu etkilenebilir.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment