Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analiste Göre Kritik Eşik Aşıldı: Bitcoin Rallisi 50 Bin Dolara Devam Edecek!

Ünlü Youtuber ve Kripto para analisti Michael van de Poppe, Bitcoin’in (BTC) iyi bir yükseliş yaşadığını ve yakın zamanda 50 bin dolara ulaşabileceğini söyledi.

Micheal van de Poppe yakın tarihli birkaç sosyal medya gönderide, Bitcoin hakkında dikkat çeken bir tahminde bulundu. Son günlerde yükseliş beklentili gönderileriyle öne çıkan Poppe, toplam kripto para piyasası değerinin 200 günlük hareketli ortalamaların (MA200 ve EMA200) üzerine çıktığını ve bu sebeple Bitcoin’in önümüzdeki aylarda 40-50 bin dolar seviyelerine kadar ulaşabileceğini dile getirdi.

Kripto piyasasının toplam değeri 200-EMA ve 200-MA’nın üzerine çıktı. Genellikle, altına geri dönme eğilimi göstermez. FTX, Voyager, Celsius, LUNA ve 3AC dahil her şey hesaba katıldığında, 15.000 dolardan 28.500 dolara güzel bir yükseliş yaşandı. Muhtemelen önümüzdeki aylarda 40-50 bin dolara doğru devam edeceğiz.

Analist, söz konusu hareketli ortalamaların üzerine doğru yaşanan bu sıçramanın devamında %100‘lük bir değer artışı ile tamamlanabileceğini ön gördü. Piyasa değerindeki bu artış paralelinde Bitcoin fiyatının da iki katına çıkmasıyla sonuçlanabilir.

Öte yandan söz konusu piyasa değerinin 2017 boğasında ulaşan tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) destek olarak çalıştığına işaret eden Poppe, kısa vade için bu seviyenin altına düşülmeyeceğini ima etti.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %0,3 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 27.965 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!