Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analisten 5 Altcoin İçin Kısa Vadeli Tahmin: Bu Altcoin’de Destansı Yükseliş!

Ünlü kripto para analisti Rekt Capital, beş farklı altcoin’e dair öngörülerini paylaşarak aralarından bir altcoin için destansı bir yükseliş beklediğini söyledi.

Rekt Capital 25 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Aave (AAVE) ve Ethereum Classic’e (ETC) dair öngörülerini paylaştı. Analizlerinde, içinde bulunduğumuz yıl boyunca devam eden ayı piyasasının etkilerine yer veren analistin, LTC’de yükseliş beklediğini ifade etmesi dikkat çekti.

ETH’nin belirgin bir düşüş trendinde olduğunu öne süren Rekt Capital, mevcut düşen trendin fiyatı 1.062-1.325 dolar seviyelerine gerilemeye zorladığını belirtti. Bu seviyenin geçmişte direnç görevi gördüğünü öne süren analist, yine aynı görevi üstlendiğini söyledi. Rekt Capital, ETH’nin 1.062 dolar seviyesinin kaybedilmesi halinde 668-843 dolar seviyelerine düşebileceğinin altını çizdi.

Rekt Capital, LINK’in 7,78-6,27 dolar seviyeleri arasındaki konsodilasyonuna devam ettiğini ancak 6,27 doların altında bir aylık kapanışın konsolidasyonu bozabileceğini öne sürdü. Analist 6,27’nin kaybedilmesi halinde LINK’ın 5 doların altında işlem görebileceğini belirtti.

AAVE’de makro düşüş trendinin hala güçlü olduğunu ifade eden analist, AAVE’nin 70 dolar seviyelerinde karşılaştığı dirence riayet etmesi durumunda piyasaya sürüldüğü fiyat olan 30 dolar seviyelerine geri dönebileceğini iddia etti.

Ethereum’un Merge güncellemesiyle birlikte ufak bir ralli yaşayan ETC’nin düşüş trendi boyunca %58’in üzerinde değer kaybettiğini belirten Rekt Capital, altcoin’in 2021 boğa piyasasına katılmadan önceki 13,89 dolar altı seviyelere geri çekileceğini öne sürdü. Analist ETC’nin kendine yeni bir dip arayacağını ifade etti.

Rekt Capital, LTC’de ise diğer altcoinlerin aksine kısa ve orta vadeli bir yükseliş beklediğini dile getirdi. Analist, LTC’nin 2020 yılındaki halvingten hemen önce 2019 Ağustos ayında 67 dolar seviyelerinin üzerinde kapanış yaptığını ve ardından 120 dolara kadar yükseldiğini belirtti. Rekt Capital, LTC’nin geçtiğimiz ayı 79 dolar seviyelerinde kapattığına dikkat çekerek 120 dolar seviyelerine kadar %70’lik bir ralli öngörüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!