Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Avukat: ”Bakkt’ın Kripto Para Piyasası Üzerindeki Etkisini Abartmayın’

Kobre & Kim LLP avukatlık bürosunda önde gelen avukatlardan birisi olan Jake Chervinsky, Bakkt‘ın kripto para dünyasına girişinde bir kaç olumlu olay olduğuna değinse de, bunun yeni gelişmekte olan varlık sınıfına olan etkisinin hala belirsizliğini koruduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz bir kaç hafta boyunca Bakkt özellikle 2019 yılında başlayacağı düşünülen Bitcoin ve diğer kripto para birimleri rallisinin ana katalizörü olarak görülmekteydi. Ancak Kasım ayı itibariyle Bakkt’ın böyle bir ralli başlatacağı iddiasında bulunmak, Jake Chervinsky’e göre ”biraz abartmak” olarak yorumlanabilir.

Bakkt’ın önümüzdeki Aralık ayının 12’sinde piyasaya girme planı olduğunu ve bazı insanların bunun başka bir boğa piyasasını başlatacağını düşündüğünü ifade etti. Daha sonra 18 tweetlik bir seri başlatan Chervinsky, Bakkt’ın aslında beklenildiği kadar etki yaratamayabileceğini de vurguladı.


Bir çok kişi için Bakkt’ın piyasaya çıkışının  ayı piyasasının nasıl ve ne zaman biteceğinin işareti olmanın yanı sıra, boğa piyasasının da başlama tarihi haline geldiğini belirten Jake, ”heyecanlanmak için henüz çok erken” olduğunu vurguladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment