Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Borsa 6 Kripto Parayı Delist Ediyor!

Kripto para sektörü son dönemlerde özellikle düşük hacme veya likiditeye sahip kripto para birimlerinin delist edilmesi haberleri ile güne başlamakta. Geçtiğimiz aylarda Binance de dahil birçok kripto para borsası gerek üstteki sebepten, gerekse de regülatörlerin baskılarından dolayı birçok koin’i platformundan kaldırdı.

Yeni delist haberi ise ünlü kripto para platformu Poloniex’den geldi. Poloniex bunu resmi hesaplarından duyurmasa da, söz konusu kripto paralara sahip olan kullanıcılarına mail ile ilgili bilgiyi aktardı. Yapılan açıklamada Pascal, Steem, Navcoin, GameCredits, LBRY Credits ve Clams’ın delist edileceği ve son tarihin 15 Ekim olduğu dile getirildi.

Resim

LBRY Credits için para çekme işlemlerinin 28 Ekim tarihine kadar uzatılacağını belirten Poloniex, bunun dışındakilerin ise 15 Kasım 2019 tarihinden sonra çekilemeyeceğini ifade etti. Yapılan duyuru sonrası PASC yüzde 70 ve üzeri değer kaybederken, diğer kripto para birimleri de yüzde 30 üzerinde düşüş yaşadı.

Bu da aslında kripto para borsalarının listeleme veya delist etme haberlerinin hala projelerde ne denli etkili olabileceğini göstermekte. Bundan birkaç hafta önce Binance’nin platformundan kaldırdığı birkaç işlem çiftinde de benzer bir durum yaşanmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment