Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Borsadan 5. Yıl Kutlamasına Özel 10 milyon USDT’lik Ödül Havuzu

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından BingX, 5. yıl dönümünü platformunun değerli kullanıcılarını milyonlarca USDT’lik ödüller ve etkinlikler ile buluşturarak kutluyor.

BingX’in 5. yıl dönümü ve Kullanıcıya Minnettarlık Ayı, platformun kuruluşundan bu yana geçen süreç adına önemli bir dönüm noktasını temsil ediyor. Beş yıl önce BingX, “Bir Sonraki Milyar Kripto Kullanıcısı için ağ geçidi olma” vizyonuyla doğdu ve kriptoyu herkes için erişilebilir ve kolay hale getirdi. Kripto üzerinde “Copy Trade” hizmeti sağlayan ilk merkezi borsa oldu ve tüm kullanıcıların ve trader’ların öğrenerek kazanç elde edebileceği birinci sınıf bir sosyal ticaret ekosistemi haline geldi.

5. yıl dönümünde artık 100’den fazla ülke ve bölgede faaliyet gösteren BingX, sürekli gerçekleştirdiği yenilikleriyle dünya çapında 5 milyon kullanıcıya hizmet veriyor. BingX’in kripto ekosisteminde ulaştığı başarılar, büyüme ve olumlu etki üzerine düşünmenin zamanı geldi.

Ay boyunca toplamda 10 milyon USDT’lik ödül havuzu

Kullanıcıya Minnettarlık Ayı boyunca, BingX platformun kullanıcılarına sırasıyla Vadeli İşlem, Copy Trade ve Spot alım satım işlemlerinde bir dizi heyecan uyandıran online kampanya sunacak. 5 Milyon USDT, 200 BTC ve ETH ve BingX NFT’den oluşan toplam ödül havuzu ile Bireysel/Grup işlem yarışmaları, harika hediyeler, sınırlı süreli promosyonlar ve daha fazlası bu etkinliğin kapsamı boyunca kullanıcılara sunulacak.

Sunulan birbirinden etkileyici ödülleri “Sanal Altın Para Toplama” gibi eğlenceli oyunlarla BingX, kullanıcılarına dağıtmayı planlıyor. Ek olarak BingX, kullanıcılarına “Kripto Para Alım Satım İşlemi, Yatırım ve Blokzincir Teknolojisi gibi konular hakkında eğitici ve öğretici web seminerleri ve eğitim atölyeleri düzenleyecek.

Dünyanın dört bir yanında çevrim dışı etkinlikler

Düzenlenen online kampanya ve etkinliklere ek olarak BingX, dünyada bir turneye çıkarak 5. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamasını dijital dünyanın ötesine taşıyarak kullanıcılarının hayatlarına dokunacak. BingX temsilcileri dünya çapında birbirinden kapsamlı çevrim dışı etkinliklere ev sahipliği yapacak. İspanya, Rusya, Türkiye, Vietnam, Meksika ve Arjantin gibi ülkelerde kripto meraklıları ve değerli kullanıcıları ile buluşacak. Bu etkinlikler, BingX’in kullanıcılarıyla bire bir bağlantı kurması, etkili şekilde geri bildirim toplaması ve platform ile topluluğu arasındaki bağı güçlendirmesi için benzersiz birçok fırsat sunacak.

“BingX, başlangıcından bu yana çok yol kat etti. Başarımızı tutkulu ve özverili kullanıcılarımıza borçluyuz. Kripto para ticaretinde yenilikler gerçekleştirmemize, büyümemize ve geleceğini şekillendirmemize izin veren onların desteğidir. Yolculuğumuz boyunca sarsılmaz destekleri için sonsuz minnettarız.”

diyerek açıklamada bulunan BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, şunları da ekledi:

5. yıl dönümümüz bizim için önemli bir dönüm noktası.  Unutulmaz bir deneyim oluşturarak, bunu değerli topluluğumuzla paylaşarak ve kullanıcılarımıza gerçekten minnettarlığımızı hissettirerek kutlamak istiyoruz.BingX, her zaman kullanıcı memnuniyetine öncelik vermiştir ve sorunsuz ve yenilikçi bir ticaret deneyimi sunmaya çalışmaktadır. Kullanıcı Minnettarlık Ayı, BingX’in kullanıcıları ön plana çıkarma ve ödüllendirici ve keyifli bir işlem deneyimi yaratma taahhüdünün bir kanıtıdır. BingX, tüm kullanıcıları katılmaya ve bu karnavaldan en iyi şekilde yararlanmaya davet ediyor.”

Elvisco ek olarak: “Bu beşinci yıl dönümünü kutlarken, aslında sizin ve bizim birlikte başardıklarımızı kutluyoruz. “Bir Sonraki Milyar Kripto Kullanıcısı için ağ geçidi olma” vizyonumuzu gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sizinle birlikte her zaman olumlu gelişmeler sağlayabiliriz. Bu heyecan verici yolculukta bizlere eşlik edeceğiniz önümüzdeki beş yılı sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

BingX Hakkında

2018 yılında kurulan BingX, 5 milyondan fazla kullanıcısı ile dünya çapında 100’den fazla ülke ve bölgeye Spot, Türev, Copy Trade ve Grid işlem hizmetleri sunan lider bir kripto borsasıdır.

 BingX’i ziyaret edin: https://www.bingx.com/tr-tr/

BingX topluluğumuza katılın ve en son tekliflerimizden haberdar olun:
Telegram: https://t.me/BingXOfficial
Twitter: https://twitter.com/BingXOfficial

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!