Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO: Bitcoin Zamanının Çok Ötesinde!

Rus siber güvenlik uzmanı Eugene Kaspersky, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında kripto para birimlerinin başarıya ulaşabileceğini ama bunun belirli şartlara bağlı olduğunu vurguladı. Kaspersky’a göre bu şartların başında hükümetlerin bunu kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçmesi geliyor.
Milyarder güvenlik uzmanı bunun yanı sıra Bitcoin’in mevcut finansal sistemi değiştirecek güçte olmadığını ve lider kripto para biriminin çok fazla ”harika” özelliğe sahip olmasına rağmen geleneksel finans sisteminin henüz buna hazır olmadığını dile getirdi.
Kaspersky’ın düşüncesine göre kripto paralar şuan için kendi zamanlarının çok ötesindeler.
”Kripto para birimleri mükemmel bir fikir ancak dünya şuan bunlar için hazır değil.”
”Şifrelenmiş para birimlerine sahip olmak istiyorsak dünyanın birlik olması gerekiyor. Şuan için hükümetler bunları kontrol etmek isteyecektir. Bence gelecekte, belki de şimdiki yılımızdan 100 yıl sonra bütün dünya hükümetleri tek bir hükümet haline gelecek. Ülkeler küresel bir hükümet altında birleşecek ve işte o zaman tek bir para birimine sahip olacağız”
Dünyanın en büyük ve ilk kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz 2017 yılının Aralık ayından bu yana %80 civarında değer kaybı yaşadı ve bu durum kripto para sektörünü kökünden sarstı. Ayı piyasası 2018 yılının ortalarından beri kripto para dünyasını terk etmedi ancak bütün bunlara rağmen kripto para ekosisteminin yayıldığı bölgeler her geçen gün büyüyor ve birim fiyat olarak düşüş yaşansa da, kripto paraların kabulü olarak artış mevcut. 
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment