Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO Bitcoin’in Kaderini Harris ve Trump Mücadelesi Üzerinden Yorumladı!

SkyBridge kurucusu Anthony Scaramucci, Joe Biden’ın yerine gelen Kamala Harris’in kripto para tutumu hakkında konuştu.

Anthony Scaramucci 24 Temmuz günü X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Kamala Harris hakkında ifadelere yer verdi. Biden’ın geri çekilmesiyle birlikte Donald Trump’ın karşısına rakip olan çıkan Harris’in, Biden’a kıyasla daha kripto para dostu olduğunu söyledi.

Trump’ın konuşmacı olarak yer alacağı Bitcoin 2024 konferansında Harris’in yer almayacağını ve bundan büyük üzüntü duyduğunu belirten Anthony Scaramucci, Harris’in ekibinin “Biden ekibi kriptoya kötü davrandı, Trump’a oy verin” mesajı gönderdiğini iddia etti.

Bununla birlikte Harris’in kamuya açık şekilde kripto para dostu olduğunu daha önce dile getirdiğini ve Harris’in yönetime geçmesi durumunda SEC Başkanı Gensler’in kovulup Demokratik Parti üyesi Elizabeth Warren‘ın ise daha marjinal bir noktaya taşınabileceğini vurguladı:

Demokrat başkan adayı Harris’in özel ve kamuya açık bir şekilde kripto para birimine açık olduğunu ve hatta Bitcoin konferansında konuşmayı düşünmeye istekli olduğunu ifade ettiğini söyledi. Harris yönetiminde Gensler kovulacak ve Warren marjinalleşecek. Harris, kriptoyla ilgili olarak çok daha yumuşak ellere sahip olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!