Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO’ya Göre Bitcoin Tüm Bu Gelişmelerin 1000 Kat Ötesinde!

Bitcoin (BTC) destekçisi ve Pixelmatic’in CEO’su Samson Mow, Bitcoin’in insanlık tarihindeki tüm parasal teknolojilerden üstün olduğunu söyledi.

Samson Mow, 22 Ocak tarihli sosyal medya gönderisinde, Bitcoin için övgü dolu sözlerde bulundu. Bitcoin’i sadece daha iyi bir dolar veya altın alternatifi olarak nitelendirmenin haksızlık olacağını vurgulayan Mow, Bitcoin teknolojisinin gelmiş geçmiş tüm parasal teknolojilerden bin kat daha iyi olduğunu ifade etti.

Öte yandan geleneksel finans sitemindeki “azalan getiri” kavramının Bitcoin tarafından geçersiz kılındığını ve oyunun kurallarını değiştiren bu teknolojinin günün sonunda getirinin oransal değişimini önemsiz kılacağını vurguladı.

Bitcoin’e yatırımın hangi fiyattan yapıldığının uzun vadeli düşünüldüğünde çok bir önem arz etmediğini ima eden deneyimli isim para teknolojisinde çığır açan bu yeniliğe karşı daha kapsayıcı bir bakış açısı sundu:

Devrimsel bir değişim gerçekleştiğinde azalan getiri kavramı anlamını yitirir. Bitcoin marjinal olarak daha iyi bir dolar veya altın değil. Bitcoin tüm insanlık tarihinde geliştirilen herhangi bir parasal teknolojiye göre 1000 kat daha iyidir. Oyunun tamamı değiştiğinde getirilerin azalması önemsiz bir kavramdır.

Samson Mow kısa süre önce yaptığı açıklamasında, Bitcoin’in 30 bin dolara düşmesini bekleyenlerin hayal kırıklığı yaşayacağını belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!