Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Destekçi Bitcoin’de 500 Bin Dolarlık Fiyat Hedefinin Nasıl Geleceğini Anlattı!

Kripto para piyasasının popüler ismi Max Keiser, Bitcoin (BTC) için 500 bin doları işaret etti.

Max Keiser 22 Şubat tarihli sosyal medya gönderisinde, dikkat çeken ifadelere yer verdi. Hisse senedi piyasasının 1987 yılında yaşanana benzer bir devasa çöküşün eşiğinde olduğunu dile getiren Keiser, böyle bir yıkımın Bitcoin’i 500 bin dolara taşıyabileceğini öngördü.

Kısa süre önce yaptığı benzer bir paylaşımda, bu tarz bir çöküşün Bitcoin’i güvenli liman olarak öne çıkaracağını ve ancak Bitcoin sahiplerinin finansal olarak hayatta kalabileceğini dile getirmişti.

Paylaşımının devamın birkaç farklı kehanete daha yer veren Keiser, dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Bitcoin’in önümüzdeki süreçte altına karşı dominasyonunu giderek artıracağını belirten popüler isim, Bitcoin ETF’lerine bulaşmadan durmadı.

ABD’nin onayladığı spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) en başından beri güvenmediğini belirtirken finansal kriz durumunda hükümetin spot Bitcoin ETF’lerinde yer alan Bitcoinlere el koyabileceğini dile getirdi.

Özellikle 1987 yılında yaşananlara benzer bir çöküş yaşanırsa yaklaşık 1 milyon insanın Bitcoin’i yasal para birimi olarak kabul eden El Salvador’a göç edeceğini savundu. Keiser halihazırda hayatının büyük kısmını El Salvador’da geçiriyor ve ülkenin Bitcoin destecisi Cumhurbaşkanı Nayib Bukele ile yakın bağlarıyla öne çıkıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!