Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Ekonomist Yeni Bir İflas Dalgası Yolda Dedi, Bitcoin İçin Uyardı: Acele Satın!

“Altın Böcek” lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff, kripto para piyasası için yeni bir iflas dalgasının yakın olduğunu söyleyerek Bitcoin (BTC) satmak için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Peter Schiff 10 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, geçtiğimiz günlerde gönüllü tasfiye duyuran kripto para odaklı yatırım bankası Silvergate’e atıfta bulunarak blockchain tabanlı yeni bir iflas dalgasının yolda olduğunu söyledi.

Ekonomist bununla birlikte mevcut kripto kışının yerini dondurucu soğuklara bırakacağını ileri sürdü ve Bitcoin satıp altın alınması yönünde tavsiyede bulundu.

Ekonomist konu hakkında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Eğer gerçekten kripto paralar bir gelecekse Silvergate neden geçmişte kalmış gibi görünüyor? Blockchain tabanlı bir iflas dalgası oldukça yakında. Kripto kışı yerini dondurucu soğuklara bırakacak. Geç olmadan Bitcoin satın ve altın alın.

Schiff, her sektörde olduğu gibi kripto para sektöründe de başarısız olan projeler olabileceği ancak Bitcoin’in bir cankurtaran botu gibi sektörde gelişen olumsuzluklara rağmen ayakta kalacağını iddia eden takipçilerine ise Bitcoin’in şubat ayından bu yana %20 değer kaybettiğini ima ederek şu ifadelerle cevap verdi:

Görünüşe göre cankurtaran botunuz çoktan su almış.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!