Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Fon Toplama Devi Indiegogo Kurucusu: Menkul Kıymet Tokenleri Çok Yaygın Olacak

Dünya devi fon toplama platformu Indiegogo, geçtiğimiz günlerde yasal olarak onay alınmış menkul kıymet tokeni arzı (STO) yapacağını duyurmuş ve menkul kıymet tokeni piyasasına hızlı bir giriş yapmıştı.

STO’lar Yakında Çok Yaygın Olacak

Indiegogo kurucu ortağı Slava Rubin, menkul kıymet düzenlemeleri ve bunların kripto para dünyası için ne anlama geldiği hakkında açıklamalarda bulundu.

”2018 yılında, özellikle burada, ABD içerisinde düzenleyicilerin bu arz yöntemini anlamaya yönelik çok aktif bir çaba içerisine girdiğini gördük. Onların temel amacı yatırımcılar ve firmalar arasındaki hedefin ortak olduğundan emin olmaktı. Söz konusu para arzlarının nasıl yapılacağına dair yasal çerçeve daha belirgin bir hal kazandıkça, menkul kıymet tokenlerine doğru da bir kayma yaşandı. Bunun temel sebebi de menkul kıymet tokenlerinin ICO’lar ve yasal olarak güvencede olan menkul kıymet arzı arasında doğal bir köprü oluşturmasından ibaret.”

Rubin, STO’ların çok yakın bir zamanda iyice yaygınlaşacağını düşünüyor çünkü kendisinin açıklamalarına göre STO’lar ICO’ların aksine satışın nasıl yapılacağı konusunda çok temiz ve yasal bir yola sahip.

”Blockchain üzerindeki dijital sahiplik hakkı, diğer mülkiyet haklarına göre çok daha fazla avantaj sağladığı için, tokenleştirilmiş menkul kıymet türevlerine olan ilginin ve potansiyelin çok ciddi bir artış göstermesini bekliyoruz.”

Rubin bunun yanı sıra Wall Street’in kripto para dünyasına olan etkisine de değindi ve ICE ile diğer önemli Wall Street oyuncularının, kripto para piyasasına meşruluk kazandırmak açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment