Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Fon Yöneticisi Bu Altcoinleri Karşılaştırdı: Sıfırlanacaklarını Düşünüyor

Yatırım şirketi Morgan Creek’in ünlü fon yöneticisi Mark Yusko, popüler altcoinler hakkında yorumlarda bulundu. Creek, meme tokenların sıfıra gitmesi gerektiğini söyledi.

Mark Yusko Altcoin Daily adlı Youtube kanalında bir röportaj verdi. Yusko, yaptığı açıklamalarda Cardano (ADA) ve Ripple (XRP) ile Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) karşılaştırması yaptı.

Popüler olmalarına rağmen geliştiricilerin bir türlü sevgisini kazanamamaları sebebiyle ADA ve XRP’nin benzer olduğunu söyleyen yönetici, bu kripto para birimleriyle DOGE ve SHIB dahil olmak üzere hiçbir meme token’ın karşılaştırılamayacağını söyledi. Yusko, DOGE ve SHIB tarzı meme token’ların sıfıra gideceğini düşündüğünü belirtti.

En güçlü katman-1 blockchain projeleri arasında Ethereum’un (ETH) rakibi olabilecek projelerin Polkadot (DOT) ve Avalanche (AVAX) olduğunu söyleyen Yusko, potansiyel kullanım alanları ve isabetliliği göz önüne alınınca Cosmos’u (ATOM) çok beğendiğini vurguladı.

Solana’da Çok Para Kazandık

Solana’dan (SOL) çok fazla para kazandıklarını ve öte yandan çok fazla para kaybettiklerini belirten Yusko, SOL ile ilgili hala üstesinden gelemediği şüpheleri olduğunu ancak projenin sağlamlığına güvendiğini belirtti. Yusko, SOL için “kusurları olan sağlam bir proje” nitelendirmesini yaptı ve şüpheleri konusunda ise bir projenin başlangıçta kusurlarının olmasının kabul edilebilir olduğunu ancak nihai aşamada kusursuz olması gerektiğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!