Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü İngiliz Avukat: Kripto, Er ya da Geç Hayatımıza Girecek

İngiltere’nin en bilindik avukatlarından birisi olan Sir Geoffery Vos, yaptığı açıklamada kripto para ve akıllı kontrat kullanımının er ya da geç hayatımıza gireceğini söyledi.

Regülasyonların bu alanda önemli bir rol oynayacağını ifade eden Vos, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Ben, akıllı kontratların neden bu kadar uzun süre arka planda kaldığını tam olarak anlamamıştım. Bunu da arkadaşlarımızla ve sektörün içindeki kişilerle konuşuyorduk. Finansal hizmetlerin genelini etkileyebilecek bir şeyden bahsediyoruz. Ancak henüz finansal dünyada tam anlamıyla işin içine girmeyi başaramadı.”

Yasal sistemlerin ve kanunların inovasyonlara eşlik etmesi gerektiğini belirten başarılı avukat, hukuk alanında çalışan kişilerin de bunu bilmesi ve buna göre davranması gerektiğini ifade etti.

Kanunların uygun olması durumunda teknolojik inovasyonların da onun beraberinde geleceğini belirten Vos, akıllı kontrat ve kripto paraların er ya da geç hayatımıza gireceğini ve burada esas olayın, bunun ne zaman gerçekleşeceği olduğunu sözlerine ekledi.

Başarılı isim, şöyle konuştu:

”Akıllı kontratların kullanımı için gereken yasal zemini hazırlamak ve neyin, ne zaman yapılması gerektiğini görmek zorundayız. Yapacağımız yeni yasamaların da, teknolojinin gelişmesine engel olmasını istemeyiz. O yüzden bu alanda dikkatli olmalı ve teknolojinin işine gelmeyecek bir şey yapmamalıyız. Kripto paralar ve akıllı kontratlar zaten er ya da geç hayatımızın bir parçası olacak. Bize düşen görev, bunu olabilecek en iyi şekilde yapmaya olanak tanımak olmalı.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment