Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Japon Borsası da IEO İşine Giriyor

Son dönemde kripto para sektörünün en ‘sıcak’ konuları arasında yer alan IEO’lar ile ilgili olarak önemli bir hamle geldi. Japonya’nın en büyük kripto para borsalarından birisi olarak gösterilen Coincheck’in bu alanda faaliyet göstermek için çalışmalar yaptığı ifade edilirken, konuyla ilgili bir de açıklama yapıldı.

Yaşadığı hack saldırısı sonrası, ülkenin en ünlü finansal kurumlarından birisi olan Monex tarafından satın alınan ve o günden sonra yeni bir imaj çalışması yaparak, yeniden yapılanmaya giden başarılı borsa ile ilgili olarak ortaya atılan haberlerde, borsanın şimdi de IEO platformu kurma amacında olduğu ifade edildi.

Coincheck, bu alanda çıkaracağı IEO platformu ile, para toplamada zorlanan firmalara da yardımcı olmayı amaçlıyor. Aynı zamanda tüm bu sürecin, Japonya Finansal Hizmetler Ajansı FSA tarafından da denetleneceği ve bu. noktada daha önce oluşturulmuş olan rehberlerin baz alınacağı da ifade edildi.

İlk olarak Binance’in Launchpad platformu ile başlayan bu IEO çılgınlığı, daha sonra ise birçok borsaya da sirayet etti. ICO metodunu adeta bitiren bu yöntemin, irili ufaklı birçok borsa tarafından da kullanılmaya başlaması, işlerin aslında ne kadar ciddi olduğunun da bir kanıtı olarak ifade ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment