Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist: LTC Rallisine Hazır Olun, Fiyat BTC Bazında İki Katına Çıkacak

Artık merakla beklenen halving sürecinin geride kalması ile birlikte, Litecoin için yepyeni bir dönem başlıyor. Halving fiyatlanması sürecinde yaklaşık 100 dolara kadar çıkan Charlie Lee’nin kurucusu olduğu kripto para birimi, daha sonra ise, sektörün de içinde bulunduğu durumun da katkısı ile yeniden düşüş yaşamıştı.

Ancak Bitcoin’i dijital altın olarak adlandıran birçok kişinin, kripto para sektörünün gümüş’ü olarak nitelendirdiği Litecoin’de, ünlü bir analiste göre umutsuz olmak için hiçbir neden yok. Kripto para sektöründeki birçok koinin son dönemde ciddi bir düşüş yaşadığı net bir şekilde bilinse de, Litecoin’in bunların arasında gelecek dönemde pozitif bir şekilde ayrışacağını ifade eden Trader Max adlı Twitter kullanıcısı, ortaya oldukça da ilginç sayılabilecek bir iddia attı.

Onun iddiasına göre, teknik analiz ve diğer süreçler sonucunda Litecoin, bundan sonraki dönemde Bitcoin’e karşı yüzde 100’lük bir değer artışı yakalayacak. Ya da bir başka deyişle, Satoshi bazında değerini ikiye katlayacak.

Şu anda Litecoin grafiğinde üçlü bir dip olduğunu ifade eden başarılı isim, bu durumun da asında bir yükseliş habercisi olabileceğini de ifade etti. Bu analizin doğru çıkıp çıkmayacağını ise zaman gösterecek…

litecoin price analysis

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment