Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

tZERO Zorlanıyor: Bir Yatırımcı Daha Kaybettiler

Dünyaca ünlü e ticaret markası Overstock’un kripto para iştirak şirketi olan ve son dönemde yaşadığı sıkıntılar ile gündeme gelen tZERO’ya bir şok da Singapur merkezli yatırım şirketi Makara Capital’den geldi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan yatırım şirketi, gördüğü lüzum üzerine Overstock platformuna yatırım yapma kararından vazgeçildiğini açıklarken, bu durum haliyle kripto para sektöründe günün en fazla konuşulan meselelerinden birisi oldu.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde şirketin CEO’su ve kripto para sektörünün ünlü isimlerinden birisi olan Patrick Bryne istifa etmiş ve bu da, şirketi belirsizliğe sürüklemişti. Şu anda Bryne’ın yerine geçici olarak vekalet eden CEO Jonathan Johnson da, yaptığı açıklamada Makara’nın kendilerini bu alanda bilgilendirdiğini ifade ederek, çıkan haberleri de bir bakıma doğruladı.

Ağustos 2018’de resmi olarak kullanıma geçen tZERO platformuna yatırım yapmayı daha önce çeşitli sebeplerle birkaç kez erteleyen firmanın bu yaptığı son hamlenin ise, pek de sürpriz olmadığı ifade ediliyor.

Bununla birlikte, tZERO’nun yatırımcıların gözünde irtifa kaybetmesinin ise, daha büyük bir sorun olabileceği belirtiliyor.

Overstock firmasının hisse senedi ise, bu haberler ışığında düşmeye devam ediyor. Senette düşme oranı yüzde 14’ü geçti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment