Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CZ, Hakkında Çıkan İddialara Yanıt Verdi

Kripto para sektörünün en büyük borsası olan Binance’in kurucusu olan ve sektörün en gözde isimlerinden birisi olarak da gösterilen Changpeng Zhao, hakkında çıkan dedikodulara yanıt verdi.

Singapur merkezli Ponzi şeması olan Cloud Token platformunun Binance ve CZ’nin itibarını kullanarak kendilerine avantaj sağlamaya çalıştıkları iddia edilirken, konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan başarılı yönetici ise bu iddiaları kesin bir dille reddetti.

Genel olarak işletme merkezi olarak Avustralya’yı seçen ve oradaki kripto para yatırımcılarını dolandırmaya çalışan firma ile ilgili olarak bir açıklama yapan CZ ise, bu alanda hiçbir iş birliği yapmadıklarını ifade etti.

Atılan bir tweete yanıt veren başarılı yönetici, şöyle konuştu:

”Görselde adı geçen kişi ve kurum ile hiçbir şekilde ilgimiz yok. Hatta onları ilk kez duydum, hiçbir şekilde de tanımıyorum. ‘Biz Binance ile çalışıyoruz ve iş birliği yapıyoruz’ diyen kişilerin yüzde 99’u sahtekardır. Lütfen bu şekilde hareket edin ve bunu hep aklınızın bir köşesinde tutun.”

Son dönemde syıları yine giderek artan ve sahte vaatler ile kendilerine avantaj sağlamaya çalışan bu firmalar ile ilgili olarak, gerçekten de çok dikkatli olmak gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment