Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Kripto Para Analisti Bitcoin Düşüşünü Aylar Öncesinden Bildi!

Ünlü kripto para analistlerinden ve Bitcoin maximalistlerinden birisi olan Tone Vays, ne yazık ki Bitcoin tahmininde haklı çıktı.

Tone Vays Bildi: BTC 4.000 Dolara Geriledi

Vays bundan aylar önce üstüne basa basa yaptığı tahmininde Bitcoin’in 4.000 dolar bandına kadar gerileyeceğini söyleyerek kripto para piyasasının tepkisini çekmişti. O tarihlerde birçok analist BTC’nin önümüzdeki aylarda 20.000 dolara kadar çıkacağını düşünürken, Vays 4.000 dolar tahmininden vazgeçmedi ve bu konuda iddiaya bile girdi.

Bitcoin yatırımcısı ve TV sunucusu Ran NeuNer ile iddiaya giren Vays, son piyasa şartlarına bakıldığında iddiayı kazanmış gibi duruyor. Vays’ın bu tahminini yaptığı tarihlerde Coronavirüs veya küresel piyasa çöküşü tehlikesi bulunmasa da, tahminin şu an tutmuş olması Vays’ın Ran NeuNer’den bir yemek kazandığını gösteriyor.

Tone Vays bunun “kazandığı en pahalı iddia” olduğunu belirtirken kendisinin de zarar ettiğini ima etmekte. Buna rağmen BTC’nin dünkü 4.000 dolar bandından bir anda yükselmesi işlerin belki iyiye gidebileceğini gösteriyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment