Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’da 100 Dolar Altı Görüldü!

Kripto para piyasalarının 1 haftadan kısa bir sürede 100 milyar dolara yakın kayıp yaşadığı şu günlerde, önde gelen kripto para birimlerinden Ethereum‘un kaybı da gitgide daha kritik bir hal almaya başladı.

Ethereum 100 Dolar Altına İndi

En büyük ikinci kripto para birimi Ethereum, Coinbase kripto para borsası üzerinde 90 dolara, Bitfinex üzerinde 89,96 dolara, Bitstamp üzerinde 88,20 dolara ve Gemini üzerinde ise 86,62 dolara kadar geriledi.

Ethereum basın saatine göre %32’lik bir düşüş yaşasa da CoinMarketCap üzerindeki fiyatı 125 dolar seviyelerinde gözüküyor. Aslında gece saatlerinde Coinbase üzerinde 3.000 dolar bandına kadar gerileyen BTC daha sonra %40’lık bir sıçrama yaşayarak yeniden 5.000 dolar üzerine çıkmıştı.

Bu durum Ethereum ve diğer önde gelen kripto para birimlerinin fiyatına da etki etmiş gibi gözüküyor. Ethereum’un Aralık 2018 tarihinden sonra ilk defa 100 dolar altına indiği ve kısa sürede toparlandığı görülüyor ve bu hem iyi hem de kötü bir gelişme olarak yorumlanabilir. Düşüşün iyi yanı ise insanların hala dipten almaya uğraşmaları gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment