Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Kripto Para Borsasına Erişimde Sıkıntı Yaşanıyor!

San Francisco merkezli ünlü kripto para borsası Kraken’in kullanıcıları son birkaç gündür borsanın internet sitesine ve API’sine ulaşma konusunda sıkıntılar çekildiğini rapor etmeye başladı.

Kraken de konu hakkında resmi Twitter destek hesabından yaptığı açıklamada kullanıcıların site ve API’ye ulaşım konusunda yaşadığı sıkıntılarla ilgili şikayetlerini aldıklarını ve şu an için konuyu çözmek adına çalıştıklarını vurguladı.

Fonlarına erişim sağlayamayan kullanıcıların büyük bir kısmı panik olmuş durumda iken, bir kısmı da ulaşılamayan sürede işlem yapamadıkları için bunun bir telafisi olup olmayacağını sorgulamakta.  Geçtiğimiz Ocak ayında yapılan bir kripto para borsa değerlendirmesinde sadece dünyanın en büyük 16 borsasına A notu verilmişti ve Kraken de bunlardan birisi olmaya hak kazandı.

Binance’nin geçtiğimiz aylarda hacklenmesi ile hacklenmeyen kripto para borsalarının sayısı oldukça azaldı ki bu da Kraken gibi büyük kripto para platformları için büyük bir önem arz ediyor. Yaşanan olayın hacklenme olup olmadığı ise henüz kesin değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment