Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyarder Açıkladı: Altına Mı Yoksa Bitcoin’e Mi Yatırım Yapmalı?

Küresel kriz ortamının hala devam etmesi ve Koronavirüs ile ilgili ikinci dalga korkularının artması nedeniyle hem Altın hem de sınırlı arza sahip bir diğer varlık Bitcoin ciddi artış elde etmekte. Gram Altın fiyatları rekor kırarken Bitcoin ise 9.000 dolar seviyesinden 9.400 dolar seviyesine doğru bir hareketlenme yaşadı.

Novogratz: Bitcoin’den Daha Çok Altın Yatırımı Yapın

Yatırımcılar ise şu an için neyin daha karlı bir yatırım olacağını düşünmeye başladı. Ünlü milyarder ve Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, dün yaptığı bir açıklamada Bitcoin ve Altın arasındaki bu kıyaslama hakkında konuştu. Novogratz, Bitcoin’in uzun vadede Altın’ı geçecek potansiyele sahip olduğunu ancak yatırımcıların daha fazla Altın yatırımı yapmasının daha mantıklı olabileceğini belirtti.

Novogratz,  Bitcoin’in en temel yatırımlarından birisi olduğunu ve döngünün hala başında olduğumuzu düşünüyor. Bitcoin’in uzun vadede Altın fiyatlarını geçeceğine de inanan Novogratz, yine de insanlara dah fazla Altın yatırımı yapma tavsiyesinde bulunduğunu da itiraf etti. Novogratz’a göre bunun tek sebebi ise Bitcoin fiyatında görülen yüksek volatilite.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment