Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyarder Mike Novogratz, Kripto Para Fiyatlarının Dibi Bulduğunu ve Yükselişin Başlayacağını Düşünüyor

Ünlü milyarder ve Galaxy Digital Capital Management kripto yatırım firmasının CEO’su ve kurucusu Mike Novogratz, 13 Eylül tarihinde attığı bir tweet’te, kripto para birimi fiyatlarının dibi bulduğunu ve taban noktasına indiğini ifade etti.

Novogratz bunun yanı sıra, ABD dolarına karşılık olarak işlem gören en büyük kripto para birimlerinin performansını gözlemek için üretilen Bloomberg Galaxy Kripto Endeksinin (BGCI), ”geçtiğimiz yılın son dönemlerinin en yüksek seviyelerine tekrar çıktığını ve bu artışın çok büyük bir ralliye/balona neden olduğunu” ifade etti. Yani kısaca özetlemek gerekirse, geçtiğimiz sene 20.000 dolara kadar çıkan Bitcoin fiyatı da BGCI endeksine göre aynı yoldan geçti ve daha sonra inanılmaz artışa doğru hareket etti.


Güney Kore’de düzenlenen Beyond Blocks konferansında konşan Novogratz, bir çok kurumun ”iki ile üç yıl arasında” kripto endüstrisine giriş yapacağı tahmininde bulunmuştu. Ancak buna rağmen, kripto para birimlerinin ve blockchain’in o en çok arzuladığı kütlesel kabul için 5 yıl gibi bir süreye ihtiyacı olacağını da vurgulamadan geçmedi. Bunun temel nedeni ise ”teknik yetenek eksikliği.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment