Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyoner Bitcoin Fiyatı İşte Bu Gerçekleşirse 1 Milyon Dolar Olacak Dedi!

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, Bitcoin (BTC) fiyatı hakkındaki dikkat çeken tahminiyle gündeme geldi.

Robert Kiyosaki, yakın tarihli bir sosyal medya paylaşımında Bitcoin için 100 bin dolar ve 1 milyon dolarlık iki farklı tahminde bulundu. Bitcoin için “Halkın parası” tanımını kullanan Kiyosaki, dünya ekonomisi bir çöküş yaşaması durumunda başta Bitcoin olmak üzere altın ve gümüşün de ciddi oranda artış yaşayacağını belirtti.

Böyle bir çöküş senaryosunda Bitcoin’in 1 milyon dolara, altının 75 bin dolara ve gümüşün 60 bin dolara yükseleceğini belirtirken yaşanabilecekler karşısında herkesi dikkatli olmaya çağırdı.

Bitcoin’in halihazırda 100 bin dolara doğru ilerlediğini dile getirmekten çekinmeyen milyoner, ABD ekonomisinin borçlarla dolu kırılgan yapısının açabileceği sorunlara dair şöyle bir senaryo öne sürdü:

Bitcoin 100 bin dolara gidiyor. Yıllardır altın ve gümüşün tanırının parası olduğu söylendi. Bitcoin ise halkın parası. Kötü haber gelirse hisse senedi ve tahvil piyasası çakılırsa altın ve gümüş fırlar. Daha kötü haber, eğer dünya ekonomisi çökerse Bitcoin 1 milyon dolar, altın 75 bin dolar gümüş 60 bin dolar olabilir. ABD’nin borçlanması çok yüksek.  Umarım yanılıyorumdur. Lütfen dikkatli olun.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 29.335 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!