Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyoner Bitcoin ile Zengin Olma Taktiği Verdi: En İyi Zaman!

Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, yaklaşmaktan olan global krize işaret ederek yatırımcıları Bitcoin’e davet etti.

Robert Kiyosaki 9 Mayıs tarihli sosyal medya gönderisinde global kriz çağrısı yaptı. Tüm dünyanın finansal açıdan bir depresyona sürüklendiğine işaret eden deneyimli isim, herkesin olası bir ekonomik çöküşe hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.

Böyle zamanlarda hayaller aleminde yaşamanın kimsenin faydasına olmayacağını belirterek Bitcoin ve altın gibi yatırımların tek çıkış yolu olacağını savundu:

Yıllarca bu krizin yaklaştığını görebiliyordum… Bu yüzden Zengin Baba Yoksul Baba yazdım, kendi işimin sahibiyim, borcumu para olarak kullanarak kiralık mülkler gibi nakit akışı sağlayan varlıkları satın alıyorum, gerçek altın ve gümüş biriktiriyorum. Ve tabiki Bitcoin.

Bununla birlikte içinde bulunduğumuz gibi “depresyon” süreçlerinin zengin olmak için birçok barındırdığını dile getiren Kiyosaki, bu fırsatı sadece gerçekten hazırlıklı olanların yakalayabileceğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!