Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyoner Bitcoin’de Tarihi Çöküş Kapıda Dedi: 10 Milyon Dolara Uzanan Fırsat!

Robert Kiyosaki, Bitcoin fiyatında düşüş geleceğini ifade ederken daha sonra fiyatların inanılmaz yükselişler yaşayacağını söyledi. 

Bitcoin’e yönelik övgüsü ve yatırımları ile bilinen ünlü kitap yazarı ve milyoner Robert Kiyosaki Twitter’dan 4 Temmuz tarihinde yaptığı paylaşımda, teknik grafiklerinin tarihteki en büyük çöküşün geldiğini gösterdiğini belirtti. Kiyosaki ayrıca Bitcoin, emlak, hisse senetleri, tahviller, altın ve gümüş fiyatlarının düşeceğini söyledi.

Güzel bir haberi de olduğunu belirten Kiyosaki şu ifadelere yer verdi:

Teknik grafikler, uzun vadeli büyük bir boğa piyasası döngüsünün başlayacağını gösteriyor. Bu boğa piyasası tırmanışı, 2025’in sonlarında başlayacak ve yıllarca fiyatları yükseltecek. Bu boğa piyasası döngüsü, altın, gümüş ve Bitcoin yatırımcılarının beklediği büyük patlama olacak.

Bitcoin 10 milyon dolara ulaşacak

Daha sonra sabırlı insanların ödüllendirileceğini belirten Kiyosaki, boğa döngüsünün gelmesi gerektiğini ifade etti:

Çöküşün ardından altın, gümüş ve Bitcoin’in tekrar yükselmeye başlayarak tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağını biliyorlar.Altın muhtemelen ons başına 15.000 dolara ulaşacak.Gümüş muhtemelen ons başına 110 dolara ulaşacak. Bitcoin kolayca 10 milyon dolara ulaşacak.

Ünlü milyoner ayrıca sabırlı olunması gerektiğini dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!