Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyoner Zenginliğin Anahtarı Olarak Bitcoin’deki Önemli Olayı İşaret etti

Ünlü milyoner Robert Kiyosaki, önümüzdeki süreçte zengin olmak isteyenlerin nisan ayında gerçekleşecek Bitcoin (BTC) yarılanmasına dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

Robert Kiyosaki yatırımcıları Bitcoin yarılanması (halving) konusunda uyardı. Kiyosaki 4 Ocak tarihinde yaptığı paylaşımda, zengin olmayı hedefleyenlerin aylar sonra gerçekleşecek yarılanmaya dikkat etmeleri gerektiğini söylerken ocak şubat ve mart aylarını işaret etti.
Bununla birlikte yatırımcıları altın ve gümüşe de yakından odaklanmaya davet etti.

Açıklamasının detaylarında bireyin yoksul veya orta sınıf kalmasının sebebinin yoksul veya orta sınıf insanlarla arkadaşlık kurmasından kaynaklandığını dile getiren Kiyosaki, “bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim” felsefesiyle dikkat çekti:

Bunu söylemekten çekiniyorum ama yine de söylenmesi gerektiğine inanıyorum. “Yoksul ve orta sınıfın yoksul kalmasının bir nedeni, onların yoksul arkadaşlara ve ailelere sahip olmalarıdır.” Zengin olmak istiyorsanız zengin arkadaşlarınız veya en azından zengin olmak isteyen arkadaşlarınız olması şarttır. Bitcoin yarılanması hızla yaklaşıyor. Lütfen Ocak, Şubat ve Mart aylarındaki Bitcoin yarılanmasına, altın ve gümüşe dikkat edin. Lütfen arkadaşlarınızı dikkatli seçin.

NiceHash verilerine göre sıradaki Bitcoin yarılanması 13 Nisan tarihinde gerçekleşecek ve madencilere blok başına verilen ödül miktarı 6,25’den 3,125’e düşürülecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!