Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Stratejist Bitcoin İçin Uyardı: Bu Seviyenin Altı 45 Bin Dolara Götürür!

Kripto para analisti, piyasadaki düzeltmenin henüz sona ermemiş olabileceğini söyledi.

LMAX Group stratejisti Kruger, Bitcoin’in güncel durumu hakkında konuştu. Piyasanın 59 bin dolar seviyesinde tutunmaya çalıştığını, bu seviyenin kaybedilmesi durumunda düzeltmenin devam edebileceğini dile getirdi.

Kötü senaryoda düzeltmenin bir sonraki ayağı olarak 45-50 bin dolar bandını işaret eden Kruger, yatırımcıları dikkatli olmaya davet etti. Özellikle büyük Bitcoin balinalarının düşüşler karşısında çekimser davrandığını ve bu tutumun piyasa özelinde zayıflık yarattığını vurguladı.

Öte yandan 59 bin doların kaybedilmemesi durumunda Bitcoin fiyatının 100 bin doları hedefleyeceğini işaret etti:

En son blokzinciri verileri, büyük Bitcoin sahiplerinin mevcut düşüşe maruz kalmayı artırmayı ertelediğini gösteriyor, bu da Bitcoin geri dönmeye hazır olmadan önce hala biraz daha zayıflık veya konsolidasyon görebileceğimizi gösteriyor. Eğer Bitcoin bu seviyenin üzerinde tutunabilirse, yeni bir rekor seviyeye ve 100.000 dolara doğru bir sonraki hamleye doğrudan odaklanılmasını sağlar. Öte yandan, 59.000 doların altına inilmesi anlamına gelen daha fazla aşağı yönlü baskı görürsek, bu kısa vadeli yükseliş görünümünü geciktirecek ve 45-50 bin dolar bölgesine daha anlamlı bir düzeltme için kapıyı açacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!