Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Trader ve Analist Bitcoin Boğasındaki Lazer Gözlere Tepki Gösterdi: Michael Saylor’dan Cevap Gecikmedi

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, kripto para boğası esnasında Bitcoin (BTC) yatırımcılarının “lazer göz” olayına tepki gösterdi.

Peter Brandt Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda, Twitter profiline “lazer göz” ekleyen neredeyse hiç kimsenin, Bitcoin’de yaşanacak düşüşü tahmin etmediğini ve zarar ettiren bir işlem olacağını düşünmediğini ima etti.

Brandt ayrıca kendisinin de yanıldığını Bitcoin’in birkaç ay boyunca 20.000 dolar seviyesinin altında kalacağını tahmin edemediğini belirtti.

Microstrategy’nin Eski CEO’su ve ünlü Bitcoin maksimalisti Michael Saylor ise Brandt’ın bu paylaşımını cevapladı ve “Lazer gözler, Bitcoin’e uzun vadeli bir taahhüt anlamına geliyordu. Tüm büyük finansal varlıklar geçen yıldan bu yana kayıp yaşatıyor. Bu yüzden ticaret yapmıyoruz. Bitcoinleri tutuyoruz.” dedi.

Ayrıca ünlü analist John Bollinger de Brandt’ın bu açıklamasına katılmadığını ve bu cümlelerin biraz “kaba” olduğunu belirtti.

Haberin yazıldığı esnada Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinin %72 altında 19.250 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!