Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Trader’a Göre Bitcoin Bu Seviyelere Yükselmek İçin Agresif Bir Hareketin Eşiğinde

TrendSpider LLC’nin Başkan Yardımcısı ve ünlü trader Jake Wujastyk Bitcoin (BTC) fiyatını ani bir hareketle 30 bin dolar bandına taşıyacak göstergeyi açıkladı.

Jake Wujastyk yakın tarihli bir analizinde, Bitcoin fiyatını 30.000 dolar bandına taşıyacak agresif hareketin hangi şartlar altında meydana geleceğini detaylandırdı. Wujastyk, Bitcoin’in günlük mumda 25.344 doların üzerine çıkması ve o bölgede sağlıklı bir kapanış yapması halinde, arz ve talep tarafında önemli bir alan olan 30.000 dolar bandına kadar hızlı bir şekilde yükselebileceğini öne sürdü.

Bitcoin’in şu anda simetrik üçgen formasyonunda olduğunu belirten analist, hareketin yönünün netleşmesi için bu formasyonun aşağı ya da yukarı yönlü kırılmasını bekliyor. Geçtiğimiz dönemlerde, fiyatın içinde bulunduğu 25.500-29.000 seviyesinden BTC alımı yapan çok kullanıcı olmadığını verilerle öne süren analist, bu durumun bir “fiyat boşluğu” yarattığına inanıyor.

Söz konusu fiyat boşluğundan faydalanan ani bir yükseliş ise daha çok kişinin BTC alımı yaptığı 30 bin dolar bandında sonlanabilir. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,3 yükseliş sergileyen BTC, yazım esnasında 24.776 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!