Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Türk Analistten Tether Dominasyon Yorumu: Paranın BTC’ye Akmasını Bekliyorum

Yaptığı analizler ve saptamalar ile Türk kripto para sektöründe kendisine oldukça ciddi bir yer edinen Selcoin, Twitter üzerinden yaptığı son analizde stabil kripto para birimi Tether’in elde ettiği dominasyon artışına dikkat çekti.

Tether’de artan hacim ve para miktarının, yılın sonuna doğru Bitcoin’e akmasını beklediğini ifade eden başarılı analist, konuyla ilgili olarak attığı tweette şunları söyledi:

Tether Dominance ‘ın analizlere konu edildiğini daha önce görmedim desem yalan olmaz. Analist arkadaşların takip etmesini öneririm. Zira Bitcoin’in son düşüşünde paranın net olarak tether’e aktığının resmidir bu şuan. Para dışarı gitmedi. Yakında Bitcoin’e dönecek tekrar. Bitcoin düzeltmesini bitirecek ve yön tekrar yukarı dönecek. Çünkü benim görüşüme göre, stabil kripto para cüzdanları şişti. Sadece Tether de değil. Bu para bir noktada Bitcoin’e geri dönecek.”

https://twitter.com/Selcoin/status/1180412400891236352

Analizde de ifade edildiği gibi son dönemde stabil kripto para hacimlerinde ve orada saklanan para miktarında artış dikkati çekiyor. Bu da, aslında yatırımcıların sektörde yeni bir alım için pusuda olduğu şeklinde yorumlar yapılmasına yol açıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment