Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Uber Yatırımcısından Kripto Para Yorumu: “Yüzde 99’u Çöp”

Yatırım dünyasının ünlü isimlerinden Jason Calacanis, kripto para sektöründeki projelerle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Birçok farklı start-upa yatırım yapan ve onların büyümesine katkıda bulunan Calacanis, Uber ve Robinhood gibi şirketlerin erken yatırımcılarından biriydi. Daha farklı pek çok projeye daha yatırım yapan Calacanis, kripto para dünyasındaki projelerle ve bu projelerin yöneticileriyle ilgili bazı yorumlarda bulundu.

Çoğu Çöp

Kripto paralarla ilgili genel bir yorum yapan Calacanis, şu anda piyasada gördüğümüz projelerin birçoğunun çöp olduğunu düşünüyor. Hatta Calacanis’e göre geçmiş verilere de baktığımızda kripto para projelerinin “yüzde 99’unun çöp olduğunu” görmemiz mümkün. Bu projeleri yaptığı iş için kalifiye olmayan “aptalların” yönettiğini söyleyen Calacanis, bu projeleri kuran kişilerin de büyük ölçüde “boş hayallerle” yola çıktıklarını düşünüyor.

Fakat Calacanis bunu söylerken geriye kalan yüzde 1’lik kesme değinmeyi de ihmal etmiyor. Onun görüşlerine göre kripto para projelerinin her ne kadar yüzde 99’u çöp olsa bile geriye kalan o yüzde 1’lik kısım, “dünyayı değiştirmeye” yetebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment