Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcı: Bundan Sonra Bir Boğa Sezonu Daha Yaşanacak, Bu Bir Gerçek

Kripto para piyasalarının 2018 yılı boyunca yaşadığı keskin düşüş ile birlikte, artık bundan sonra bir boğa sezonu daha olup olmayacağı konuşulmaya başlandı. 2017 yılının sonlarında yaşanan çılgınca yükselişin ardından şu anda çok daha farklı bir durumda olan kripto para piyasaları ile ilgili birçok küçük yatırımcının umudu kırılmışa benziyor. Sosyal mecralarda yapılan yorumlara bakıldığında, bundan sonra bu sektörün bir boğa sezonu yaşayacağını düşünenlerin sayısında giderek bir azalma görüldüğü açıkça gün yüzüne çıkıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ünlü yatırımcı Eric Dalius ise, bir sonraki boğa sezonunun kesinlikle geleceğini ancak bu konudaki yaşanabilecek tek fikir ayrılığının bunun ne zaman olacağı ile ilgili olduğuna değindi.

Amerika’da daha önce emlak alanında ciddi yatırımlar yapan ve bu alanda yaptığı girişimci faaliyetler ile adından sıkça söz ettiren Dalius, aynı zamanda ciddi bir kripto para fanatiği ve yatırımcısı.

Kripto paralara, emlak sektöründen elde ettiği karlarla girdiğini ifade eden Dalius, erken yatırımcı olmanın avantajını yaşadığını belirtirken, buna karşın sektöre 2017 ve sonrasında gelenlerin de panik yapmaması gerektiğini belirtti ve boğa sezonunun gerçekleşeceğini belirtti.

Başarılı isim, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

”Bir sonraki boğa sezonu ile ilgili olarak yapabileceğim tek tahmin, bu dönemin kesinlikle geleceği olur. Burada esas soru boğa sezonu gelecek mi ya da gelmeyecek mi değil; ne zaman gelecek olmalıdır. Bu bakış açısının daha sağlıklı olduğu kanaatindeyim.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment